Frankfurt

trein Frankfurt De ICE International naar Frankfurt rijdt 7 keer per dag van Amsterdam naar Frankfurt. Je bent in het centrum van Frankfurt in 3 uur en 3 kwartier. Of je nou voor je werk of privé met de trein naar Frankfurt reist, onderweg kan je lekker doorwerken of leuke dingen doen. De ICE naar Frankfurt is voordelig, comfortabel en snel, dus laat de auto staan en ga met de hogesnelheidstrein!

In Frankfurt is veel te doen voor zowel zakenreizigers als toeristen. Er bevindt zich een toonaangevend zakencentrum. Voor een citytrip is het centrum erg leuk, met de vele cafés en historische gebouwen is er genoeg te doen en te zien.

Zoek en boek treinkaartjes naar Frankfurt >>

Reserveer snel een treinkaartje of ticket

Boek zo ver mogelijk van te voren je treinkaartje bij NS International, zo kan je een goede plek kiezen en zijn er vaak aanbiedingen. Een treinticket naar Frankfurt is voordeliger naarmate je vroeger van te voren boekt dus profiteer hiervan als je kan. Met de trein naar Frankfurt is over het algemeen sneller dan met de auto of vliegtuig als je het inchecken meetelt.

Autoverhuur of hotels in Frankfurt

Via Sixt kan je perfect een auto huren in deze Metropool, zo kom je lekker snel van a naar b en kan je de omgeving beter verkennen. Huurauto’s in Duitsland zijn vaak goedkoper dan in Nederland, bekijk dus hoeveel het je kost en schrijf deze optie niet meteen af!

Een hotel in Frankfurt boeken is snel een voordelig geregeld via Hotels.com. Hier vind je veel verschillende hotels tegen soms wel 40% lagere prijzen dan elders. Zoek dus een leuk plekje uit en reserveer een hotelletje in het (zaken)centrum.

Route informatie:

ICE International
Amsterdam Centraal
Utrecht Centraal
Arnhem
Oberhausen
Duisburg
Düsseldorf
Keulen
Frankfurt Hbf

Check beschikbaarheid >>