Keulen

keulen treinreizen De reis naar Keulen met de ICE International is in iets meer 2,5 uur voltooid. Er rijdt 7 keer per dag een trein naar Keulen zodat je op ieder gewenst moment vanuit Nederland kan vertrekken. Na de comfortabele reis kom je in het hartje van de stad aan zodat je meteen kan beginnen met je citytrip of zakenreis.

Keulen is erg bekend om zijn rijke en lange geschiedenis, er is bijvoorbeeld veel cultureel erfgoed waar je van kan genieten. Ook zijn er een aantal bekende evenementen zoals carnaval en grote beurzen.

Boek goedkope treintickets naar Keulen >>

Reserveer snel een treinticket

Boek zo ver mogelijk van te voren je kaartje via NS International, want hoe eerder je een treinticket naar Keulen reserveert, hoe goedkoper het is! Met de trein naar Keulen is over het algemeen sneller en ook voordeliger dan met de auto of het vliegtuig.

Autoverhuur of hotels in Keulen

Via Sixt kan je perfect een huurauto regelen om deze cultuurstad te verkennen. Hiermee heb je gelijk een huurauto tot je beschikking om ook de omgeving in te trekken.

Een hotel in Keulen boeken is snel een voordelig geregeld via een aanbieder als Hotels.com.  Hier vind je veel verschillende hotels, waarbij je soms wel 40% bespaart op je hotelkamer. Zoek dus een leuk plekje uit en reserveer een hotelletje.

Route informatie:

ICE International
Amsterdam Centraal
Utrecht Centraal
Arnhem
Oberhausen
Duisburg
Düsseldorf
Keulen

Check beschikbaarheid >>