Frankrijk

Met de trein naar Frankrijk

Frankrijk is een ideaal land om met de trein heen te reizen. Dankzij het fijnmazige net van TGV ben je ook vanuit Nederland relatief snel op de plaats van bestemming. De TGV rijdt naar tientallen grote en kleinere plaatsen door heel Frankrijk. Ook ideaal voor een weekendje weg met hond binnen Frankrijk.
Binnen enkele uren ben je al met de trein in bijvoorbeeld Parijs, Cannes, Lilly of Marseille. Ook de Thalys is een perfecte optie om naar het zuiden af te reizen. Met de zon-Thalys wordt je comfortabel naar zuid-Frankrijk gebracht waar je kan genieten van de zon en de Middellandse Zee. Het is zelfs mogelijk om in de winter met de trein op wintersport te gaan in Frankrijk. De ski-Thalys brengt je dan in enkele uren midden in de Franse Alpen. Met de trein naar Frankrijk, ontspannen en veel tijd winnen. Je kunt hier een vakantiehuis Frankrijk met sauna boeken, ideaal voor een relax vakantie.

Frankrijk is het ideale vakantieland voor veel Nederlanders en met de vele file’s iedere zomer en winter is het aan te raden om ook eens gebruik te maken van de goede treinverbindingen. Het scheelt veel tijd, stress en vermoeidheid om de auto lekker thuis te laten en je met de trein naar Frankrijk te laten vervoeren. Duizenden passagiers gaan je ieder jaar al voor, en dat is niet voor niets. Iedereen kan lekker rond lopen en hoeft zicht geen zorgen te maken over pech of lange files naar het zuiden. Kies eens wat anders en geniet van de hoge snelheid waarmee je naar Frankrijk wordt gereden.

Reserveer je treinkaartjes naar Frankrijk hier »

 Bestemmingen Frankrijk met de trein:

 trein Parijs

Parijs

 trein Nice

Nice

 trein Marseille

Marseille

 trein Bordeaux