Parijs

Parijs treinreizen De Thalys rijdt 6 tot 8 keer per dag van Amsterdam naar Parijs. Al vanaf 25 euro brengt de Thalys je naar de Eiffeltoren, de Champs Elysées, de Notre Dame en het Louvre museum. Met de trein naar Frankrijk is dus niet duur en je kan op elk moment van de dag een trein pakken.

Van Amsterdam naar Parijs met de trein duurt iets meer dan 4 uur. Parijs met de trein is dus een vrij korte trip vergeleken met de auto. In Parijs kom je aan op het Gare du Nord vanwaar je met de taxi of het OV naar je eindbestemming kan reizen. Met alle bezienswaardigheden in deze fantastische stad is dit een perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg.

Koop nu goedkope treinkaartjes naar Parijs >>

Reserveer snel een treinkaartje of ticket

Boek zo ver mogelijk van te voren je kaartje op SNCF.com. Want een treinticket naar Parijs is goedkoper wanneer je deze ver van te voren boekt. Met de trein naar Parijs is over het algemeen sneller dan met de auto of vliegtuig als je al het inchecken en gedoe meetelt.

Autoverhuur of hotels in Parijs

Via Sixt kan je perfect een auto huren in deze grote stad. Hiermee heb je gelijk in Parijs een huurauto tot je beschikking, het verkeer is erg druk in de spits dus zolang je hierbuiten rijdt is er geen probleem.

Een hotel in Parijs boeken is snel een voordelig geregeld via een aanbieder als Hotels.com.  Hier vind je veel verschillende hotels, waarbij je soms wel 40% bespaart op je hotelkamer. Zoek dus een leuk plekje uit en reserveer een hotelletje.

Winkelen in Parijs

Parijs is een perfecte stad om te winkelen met de Avenue des Champs-Elysées, Galeries Lafayette en nog veel meer winkelstraten, warenhuizen en haute-couture.

Restaurants in Parijs

Het is niet moeilijk om lekker te eten in Parijs. Met vele uitstekende restaurants die niet altijd duur hoeven te zijn is er genoeg te kiezen voor iedereen.

Uitgaan in Parijs

Het Parijse nachtleven is bruisend met veel theaters, opera’s, cafés en clubs. Voorstellingen in Guichet-Montparnasse, Comédie Française, Odéon en Théâtre de la Bastille zijn absolute aanraders. Wat je ook zoekt, het is allemaal te vinden.

Route informatie:

Thalys
Amsterdam Centraal
Schiphol
Den Haag HS
Rotterdam Centraal
Brussel Zuid
Parijs Gare du Nord

Check beschikbaarheid >>