Italië

Met de trein naar Italië

Met de trein naar Italië reizen? Italië is goed bereikbaar per trein, met zowel een autoslaaptrein als een snelle trein heb jij genoeg keus om er te komen. Je kunt dus ook een wintersport chalet in Italië boeken en met de trein naar je wintersport bestemming gaan. Met goede treinverbindingen van het noorden naar het zuiden van Italië kan jij binnen korte tijd het hele land doorreizen. Uiteraard zijn er ook genoeg oost-west routes zodat je heel Italië per spoor kan bereiken. Zo reis je met de trein door indrukwekkende landschappen naar de mooie stranden en prachtige steden. Zelfs op Sicilië is er veel rails om in alle uithoeken te komen. Een last minute vliegticket is meestal sneller en goedkoper dan een trein ticket.  Reizen met de trein is echter ook onderweg genieten. En je komt uitgeruster op je vakantiebestemming in Italië aan.

Als je met de trein naar Italië wilt reizen, kan je vanuit iedere grote stad in Europa doen.Uiteraard moet je wel overstappen op een hogesnelheidstrein om er lekker snel te komen. De snelle treinen in Italië halen tot wel 420 km/u waardoor je van Turijn via Rome tot voorbij Napels in no-time hebt afgereisd. Probeer ook eens per spoor naar dit prachtige land te reizen en maak gebruik van het comfort dat een trein te bieden heeft. De trein is ook iets voor een vakantie met hond Italië. Je vindt in Italië ook leuke vakantiehuisjes met omheinde tuin.

Zorg er uiteraard wel voor dat je de treintickets naar Italië ruim van tevoren hebt geboekt want dit scheelt veel geld!

Reserveer je tickets naar Italië hier »

 

Bestemmingen Italië met de trein:

Turijn, Milaan en Rome zijn de meest populaire bestemmingen met de trein. Met de trein naar Italië gaan, is zo gek nog niet. Zeker niet voor een stedentrip Italië. Een stedentrip Rome, Milaan of Turijn, is zeker aan te bevelen.