België

Met de trein naar België

Om naar België te reizen met de trein zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan de Intercity nemen of de snellere hogesnelheidstrein. Je bent zo binnen no-time bij onze zuiderburen.Verschillende grote steden en steden waar veel te zien en te doen is kan je met de trein bereiken. Steden waar je met een hogesnelheidstrein snel komt zijn Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent en Luik. Dit zijn aantrekkelijke trein reizen. Sinds de snelle treinverbinding er is bespaar je ook flink wat tijd om met de trien naar België te komen. Door de snelle route en de hogere snelheid dan de reguliere treinen bespaar je makkelijk 30 minuten! In België zelf zijn er ook goede verbindingen voor de hogesnelheidstreinen, al rijden ze niet overal even hard. Met de trein naar België kan je vanuit alle treinstations in Nederland.

Natuur huisje in de Ardennen huren.

Je reis misschien wel met de trein omdat je het milieu belangrijk vindt en het gemak en comfort van de trein waardeert. Je kunt met de trein ook gebieden in de Ardennen bereiken en een natuurhuisje in de Ardennen huren. Een huisje midden in het bos bijvoorbeeld. Kijk maar eens naar de natuur vakantiehuisjes of ecologische vakantiehuisjes in de Ardennen.

Vanuit Brussel vliegen vele mensen tegenwoordig naar hun vakantiebestemming, dit is niet zomaar want met de trein ben je er zo! Ook kan je via Brussel met de trein naar Engeland (met de Eurostar). Ook voor deze oversteek is de trein een goed alternatief voor het vliegtuig of de ferry. De andere steden worden veel bezocht voor stedentrips en om lekker te winkelen.

Reserveer je treinkaartjes naar België hier »

 

Bestemmingen België met de trein:

antwerpen brugge brussel
Antwerpen met de trein
Brugge met de trein Brussel met de trein