NS International

Wat is NS International?

Of het nu voor zaken of vakantie is, voor een weekendje weg of een rondreis door Europa, NS International brengt u gemakkelijk naar uw plaats van bestemming. NS International is een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Een weekendje met de trein naar Antwerpen, op vakantie met de trein naar Parijs? NS International vind de scherpste tarieven!

NS International is het hogesnelheidsmerk van Nederlandse Spoorwegen en biedt hogesnelheidsvervoer aan op enorm veel internationale bestemmingen. Binnen eer aantal jaar wordt NS International ook op nationale bestemmingen actief, het wachten is nog op de voltooiing van het Nederlandse hogesnelheidstreinen netwerk. Een deel (HSL-zuid) is inmiddels gereed waardoor het nu op bepaalde bestemmingen sneller is om met de trein te reizen dan met het vliegtuig. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS International ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV.

Boeken gaat eenvoudig en snel: via iDEAL of per creditcard (MasterCard of Visa). U betaalt bijvoorbeeld geen boekingskosten.

Prijsvoordelen

Jongeren gaan extra voordelig op pad

Kindertarieven: wel zo aantrekkelijk

Extra voordeel voor vaste klanten

Alle NS International voordelen op een rij

Alle bestemmingen boeken op één website

Met hoge snelheid reizen

Geen last van files, parkeerproblemen of lange inchecktijden

Betalen met iDeal of Credit Card

Ticket online boeken en zelf uit printen

Reizen met de treinen van NS International (vroeger NS Hispeed) is absoluut een veilige en vaak voordelige keus. Helaas schommelen de prijzen behoorlijk, dit komt onder andere door de datum en het traject waarop je reist. De eerste tickets zijn het goedkoopst, dus hoe eerder je boekt hoe voordeliger je uitbent. Vanaf 3 maanden van te voren is het mogelijk je treinkaartjes online te boeken, jammer genoeg is verder van te voren niet mogelijk. Het is dus aan te raden zo ver mogelijk van te voren te reserveren, dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Wil je dus met de trein naar België, Engeland, Duitsland of Frankrijk dan is deze site erg handig en gemakkelijk in gebruik.

Gun jezelf ook een prettige reis zonder stress en boek een eenvoudig en veilig je goedkope treinkaartje online! Check ook goed de NS International website voor de laatste deals, last-minutes of scherpe aanbiedingen.