ICE International

Wat is de ICE International?

ICE International is de hogesnelheidstrein die dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland rijdt. Met meer dan 300 km/h brengt hij je op de plaats van bestemming. Aan boord kan je rustig werken of ontspannen, tevens is er de mogelijkheid wat te eten en te drinken. Wil je met de trein naar Düsseldorf of met de trein naar Berlijn, dan is de ICE International de perfecte oplossing. De ICE treinen zijn modern en je kan eenvoudig wat te eten of wat te drinken halen aan boord.

De ICE International hogesnelheidstrein rijdt 7 keer per dag van Amsterdam CS via Utrecht CS en Arnhem naar verschillende Duitse stations met als eindhalte Frankfurt Hbf (in nog geen 4 uur) en Basel. Daarnaast kan je middels een overstap door met de trein naar onder andere Hamburg en Wenen. Met de trein naar Duitsland is dus erg eenvoudig en snel, bovendien kan je in vrijwel elke uithoek in afzienbare tijd komen.

Voor de prijsbewuste reiziger die zijn reis al in een vroeg stadium boekt kent ICE International het Superdiscount tarief. Ook voor de milieubewuste reiziger is ook de ICE een perfecte keus, het is namelijk stukken beter voor het milieu om de trein te pakken dan het vliegtuig. Naast goed voor het milieu is reizen met de trein soms ook sneller dan of vrijwel even snel als vliegen, bovendien zie je veel meer van de omgeving.

Alle ICE International voordelen op een rij

Veel bestemmingen tegen aantrekkelijke prijzen

Met hoge snelheid reizen (300 km/uur)

Gereserveerde stoelen

Stopcontacten bij elke stoel

Ticket online boeken en zelf uit printen

Ook voor de ICE geldt dat je zo ver mogelijk van tevoren moet boeken (maximaal 3 maanden) om een zo voordelig mogelijk tarief te vinden. Een bijkomend voordeel is dat je ook uit meer zitplaatsen kan kiezen. Meestal zijn de zitplaatsen bij het raam het eerst verkocht, dus vroeg boeken heeft veel voordelen.