Bremen

Met de trein naar Bremen

Treinreizen bremenReis eenvoudig met de trein naar Bremen. Elke dag kan je 7 keer vanuit o.a. Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en Almelo naar Bremen afreizen. Je pakt dan de InterCity Berlijn naar Osnabrück en vanuit daar kan je overstappen om met de trein midden in het centrum van Bremen uit te komen met de trein. Met de trein naar deze oude stad afreizen is de beste manier voor de invulling van je stedentrip Bremen.

Bremen is een mooie stad in Noord-Duitsland waar veel te doen is. In de winter kan je een bezoekje brengen aan de prachtige kerstmarkt die hier altijd gehouden wordt, en in de zomer kan je heerlijk langs de rivier de Wezer een terrasje pakken. Een enkeltje met de trein naar Bremen kan je al reserveren vanaf €32,-.

Boek treintickets naar Bremen >>

 

Hotels in Bremen

Wil je er een gezellig weekendje weg van maken, dan kan je uiteraard een (goedkoop) hotel boeken via Booking.com. Hier vind je zo’n 80 hotels, van luxe tot simpel, die je direct online kan boeken. Zo reserveer je hier een 4 sterren hotel in Bremen bijvoorbeeld al vanaf €60.

Autohuren in Bremen

Verken ook de omgeving van Bremen en Noord-Duitsland met de auto. In de prachtige natuur in Noord-Duitsland zorgen ervoor dat je weer helemaal tot rust komt en je zitten op 60 kilometer afstand van de zee, voor als je een frisse duik wilt nemen. Een autohuren kan voordelig via Sixt.nl. Rerserveer via de website een goedkope huurauto.