DB Autozug

Wat is DB Autozug?

Met de autotrein wordt reizen met de auto comfortabel. Reis naar de mooiste vakantiegebieden in Duitsland, Italië, Oostenrijk of Frankrijk en dat geheel ontspannen in de nacht met de autoslaaptrein. Wil je met de auto naar je vakantieadres in Italie, maar geen zin om dat hele eind te rijden? Dan is de autoslaaptrein naar Italie van DB Autozug de ideale oplossing!

Je rijdt je auto (als je wilt) zo op de trein zodat deze gewoon meegaat naar je vakantiebestemming. Dit is ideaal en scheelt veel tijd en geld tijdens de vakantie, bovendien kunnen je koffers in de auto blijven liggen zodat je hier niet mee hoeft te slepen. Ook motoren kunnen mee op de trein, dit is een verademing voor veel motorrijders die zo de lange tocht naar bijvoorbeeld Italië niet zelf over de weg hoeven af te leggen.

Boek nu je rijdende hotelkamer en reserveer plaatsen voor de zomer- of wintervakantie. Betalen kan met je Credit Card of via een automatisch incasso.

Alle DB Autozug voordelen op een rij

De auto mee op reis zonder deze te rijden

’s Nachts bijslapen en ontspannen

Geen last van files, parkeerproblemen of lange inchecktijden.

Tijdens de reis lekker rondlopen

Ticket online boeken en zelf uit printen

In de bistro wagen kan je verschillende maaltijden eten en de menu’s zijn deels aangepast naar het land van bestemming. Ook aan kinderen is gedacht, voor hun zijn er speciale maaltijden!

Heb je een huisdier? Geen probleem! Het in de trein meenemen van honden en katten is geen probleem. Daarbij gelden wel een aantal spelregels.  Zo mag je alleen een een hond of kat meenemen als er een coupé wordt geboekt in een slaap- of couchetterijtuig.