Met de trein naar Antwerpen

Antwerpen met de treinMet  de trein naar Antwerpen? Stedentrip Antwerpen? Er rijden 22 keer per dag treinen naar Antwerpen. De Thalys en InterCity Brussel rijdt je van Amsterdam Centraal naar Antwerpen in minder dan 2 uur. Met de trein naar België is snel en veilig, bovendien kan je lekker uitrusten na een dagje shoppen. Antwerpen met de trein was nog nooit zo comfortabel dus check snel de prijzen! Ook voor een stedentrip Antwerpen is de trein het ideale vervoermiddel. Je komt met de trein makkelijk in het centrum en hoeft geen dure parkeerplaats te zoeken voor je auto.

Deze stad is altijd een leuk uitstapje om iets gezelligs met jouw partner of vrienden te gaan doen. Aarzel niet en kijk wat een treinkaartje kost naar deze populaire Belgische stad. Met de trein naar Antwerpen reizen is leuk en ontspannend.

Reserveer treintickets naar Antwerpen >>

 Autoverhuur of hotels in Antwerpen

Met de autoverhuurmaatschappij Sixt kan je in Antwerpen een auto huren als je dat handig vindt. Op deze manier kan je sneller de stad door en kan je verder weg, als je in de omgeving nog wat leuks wilt zien. Rijden in Antwerpen is niet hectischer dan in een Nederlandse stad.

Last minute citytrip Antwerpen boeken.

Voor een goedkope stedentrip Antwerpen, boek je een

last minute citytrip. Dit is inclusief vervoer zoals trein en overnachtingen in een hotel.  Een last minute hotels is altijd goedkoper.

Voor een hotel in Antwerpen kan je terecht bij Hotels.com, deze site doorzoekt enorm veel hotels in deze stad voor beschikbaarheid en sorteert deze meteen op prijs. Zo vind je hier veel verschillende hotelkamers, waarbij je soms wel 40% kan besparen. Zoek dus een leuke locatie uit en boek een hotel. In een aantal hotels in Antwerpen worden honden toegelaten. Je kunt dus ook een weekend met hond in Antwerpen boeken.

Route informatie Antwerpen:

Thalys InterCity Brussel
Amsterdam Centraal Amsterdam Centraal
Schiphol Schiphol
Den Haag HS Den Haag HS
Rotterdam Centraal Rotterdam Centraal
Dordrecht
Roosendaal
Antwerpen Centraal Antwerpen Centraal

Check beschikbaarheid >>