Duitsland

Met de trein naar Duitsland

Met de trein naar Duitsland?  Hier vind je goedkope treintickets en fietsvakanties Duitsland. Voor een heerlijke vakantie met de trein. Duitsland is steeds beter bereikbaar met de hogesnelheidstrein. De ICE-International rijdt vanuit Nederland meerdere keren per dag naar vele steden in Duitsland. Het ICE netwerk is door heel Duitsland aangelegd dus bij onze oosterburen heb je in principe geen vliegtuig meer nodig of je snel te verplaatsen. Voor een stedentrip naar Berlijn, München of Keulen is met de trein een aangename bezigheid. Ook voor vervoer naar Duitse luchthavens zoals Düsseldorf, Weeze of Frankfurt kan je gebruik maken van de trein. Meer en meer mensen kiezen ervoor om van één van deze vliegvelden te vertrekken voor een vakantie. Je kun via de site vakantiehuis met sauna.com een vakantiehuis met sauna in Duitsland boeken.

Fiets mee in de trein.

Als je een fietsvakantie wil boeken, is Duitsland zeker een goede optie. Duitsland is een ideaal fiets vakantieland en je fiets kan voordelig mee in de trein.  Of je nu als single een vakantie op de fiets wilt maken of met het hele gezin wilt reizen, Duitsland biedt op het gebied van fietsreizen ongekend veel mogelijkheden. Je kunt zelfs ’s nachts reizen en overdag fit op je vakantiebestemming aankomen. Fiets uit de trein halen en je fietsvakantie kan beginnen. Een fietsvakantie is duurzaam, goed voor lichaam en geest en relatief goedkoop. Je kunt een vakantiehuisje huren maar ook onderweg in fiets campings overnachten. Goedkoop en gezellig.

Goedkope treintickets naar Duitsland.

Met de goedkope treintickets naar Duitsland tegenwoordig is de trein zeker aan het concurreren met het vliegtuig of de auto, bekijk dus goed wat het jou scheelt aan tijd en/of geld! Alle uithoeken van Duitsland zijn goed te bereiken, onze oosterburen zijn namelijk al langer bezig met het ontsluiten van het hele land voor snelle treinverbindingen. Profiteer hier ook van en geniet van een comfortabele treinreis.

Reserveer je treintickets naar Duitsland hier »

 

Bestemmingen Duitsland met de trein:

berlijn dusseldorf frankfurt keulen
Berlijn met de trein
Düsseldorf met de trein
Frankfurt met de trein
Keulen met de trein