Goedkope treintickets Brugge

Treintickets bruggeGoedkope treintickets Brugge? Wil jij ook voordelig met de trein naar Brugge? Voor een stedentrip Brugge bijvoorbeeld? Met NS International ga je al vanaf €55 heen en terug naar deze prachtige Belgische stad. Je boekt eenvoudig en snel een treinkaartje naar Brugge zodat je lekker een weekendje weg kan met je vrienden, familie of geliefde. De trein rijdt 22 keer per dag met maar 1 overstap waardoor het geen probleem is om lekker te ontspannen.

Op NSinternational.nl bestel je snel en veilig je goedkope treintickets  Brugge. Je reist dan met de InterCity Brussel of de Thalys comfortabel van Amsterdam via Antwerpen naar Brugge. Het treinticket kan je zelf uitprinten dus je hoeft niet te wachten tot deze met de post arriveert.

Boek een treinkaartje naar Brugge al vanaf €55 >>

Reserveer direct een treinkaartje of ticket!

Ga nu naar NSinternational.nl en ga eenvoudig en goedkoop naar Brugge met de trein! Probeer zo ver mogelijk van te voren te boeken om je ticket zo goedkoop mogelijk te houden. Gun jezelf een aangename reis en laat de auto staan! Met de trein ben je erg snel in Brugge, je hoeft niet te tanken en je kan lekker ontspannen.

Autoverhuur of hotels in Brugge?

Huur eventueel via Sixt in Brugge een auto en je kan lekker de omgeving verkennen als je daar zin in hebt. Bij Sixt heb je al een huurauto vanaf €19,- reserveer meteen ook je huurauto online.

Overnachten in Brugge hoort er natuurlijk ook bij, ene hotel reserveren kan snel en goedkoop via Hotels.com. Het is via deze site mogelijk om tot 40% goedkopere kamers te vinden!

Complete stedentrip Brugge boeken?

Een goedkope stedentrip Brugge boek je door je treintickets en hotel via een aanbieding te nemen.  Je vindt goedkope stedentrips Brugge onder andere bij NS International en de ANWB. Je kunt ook een stedentrip Brugge met arrangement boeken. Zo een arrangement bestaat meestal uit 2 overnachtingen, ontbijt en diner en soms drankjes en hapjes.  Je vindt hier informatie over all inclusieve hotel arrangementen.

Meer informatie over Brugge.

Brugge heeft een prachtig middeleeuws centrum met leuke grachtjes. Het stadscentrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst wat genoeg zegt over hoe prachtig het is. Daarnaast zijn er veel musea die je kan bezoeken en is er een modern concertgebouw.