Reizen met trein naar Brussel

Brussel met de trein Ook naar Brussel rijden 22 treinen per dag, en al vanaf 19 euro heb je een treinkaartje! Reizen met trein naar Brussel is comfortabel en snel. De reistijd met de trein van Amsterdam naar Brussel is minder dan 2 uur. Bovendien kom je uitgerust aan en hoef je niet in de file te staan met de auto. Een stedentrip boeken en reizen met de trein, zo fijn kan duurzaam toerisme zijn.

Stedentrip Brussel? Bij aankomst op het station van Brussel ben je meteen in het centrum zodat je geen tijd verliest. Brussel met de trein is dus ideaal voor een stedentrip. Er is genoeg te doen in deze prachtige stad, bekijk snel de aantrekkelijke prijzen voor een treinkaartje naar Brussel of complete stedentrip Brussel met arrangement voor 2.

Reserveer treintickets naar Brussel >>

Winkelen in Brussel

Brussel is een leuke stad om in te shoppen. Met verschillende het grote warenhuis Inno en andere grote winkelstraten als Grote Zwavel, Blaesstraat, Nieuwstraat, Louizalaan en Waterloolaan. Er voor ieder wat wils, van grote winkelgalerijen tot kleine antiekwinkeltjes.

Vliegen vanaf Brussel.

Vliegen vanaf Brussel is vaak goedkoper en betekent een kortere reistijd.  De internationale luchthaven Brussel is één van de grootste luchthavens van Europa en je kunt vanaf hier naar bijna alle luchthavens in de wereld. Als je goedkope vliegtuigtickets wilt boeken, zie je vaak dat vertrek uit Amsterdam duurder is dan vertrek uit Brussel.

Restaurants in Brussel

Er zijn restaurants in overvloed in Brussel. Zo vind je op de Kaasmarktstraat wat meer toeristische restaurants, maar juist daarbuiten zijn vele bijzondere en leuke restaurants te vinden met zeer diverse keukens. Ook veganisten en vegetariërs kunnen heerlijk uit eten in Brussel. Je vindt er diverse vegetarische restaurants.

Uitgaan in Brussel

Brussel biedt genoeg leuke theaters, bars, cafés en clubs om je te vermaken. Voor een eenvoudig biertje ben je in Brussel uiteraard aan het juiste adres, maar ook voor andere sfeervolle uitgaansgelegenheden is geen gebrek. Reizen met de trein naar Brussel is zo gek nog niet. En als je met de trein naar Frankrijk wilt, vanuit Brussel rijden er dagelijks treinen naar alle grote plaatsen in Frankrijk met treinstation.

Route Informatie Brussel:

Thalys InterCity Brussel
Amsterdam Centraal Amsterdam Centraal
Schiphol Schiphol
Den Haag HS Den Haag HS
Rotterdam Centraal Rotterdam Centraal
Dordrecht
Roosendaal
Antwerpen Centraal Antwerpen Centraal
Mechelen
Brussel Noord*
Brussel Centraal*
Brussel Zuid (Midi) Brussel Zuid (Midi)

* U koopt een kaartje naar Brussel Zuid (InterCity). Dit kaartje is geldig voor de gehele agglomeratie Brussel met uitzondering van Brussel Nationale Luchthaven.

Check beschikbaarheid >>