Thalys

Wat is de Thalys?

Het Europese hogesnelheidsnet Thalys onderhoudt talrijke treinverbindingen tussen Frankrijk, België, Nederland en Duitsland. Er zijn rechtstreekse verbindingen tussen 17 steden in totaal. Binnen no-time ben je met deze hogesnelheidstreinen in het buitenland. Zo is de Thalys de perfecte oplossing om met de trein naar Parijs of met de trein naar Brussel te gaan.

Met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

In de maanden juli en augustus vertrekt de Thalys elke zaterdag vanaf Amsterdam Centraal naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille in Frankrijk. Ook ideaal om in het kader van een familieweekend aan zee met de trein te gaan. Vanuit de vier eindstations van de hogesnelheidstrein kan je doorreizen naar het prachtige Alpengebied of de bekende kustplaatsen van Zuid-Frankrijk. Voor deze Thalys zomer aanbieding start de verkoop eind februari.

Met de Ski-Thalys naar de Franse Alpen

Van december tot en met maart rijdt de Ski-Thalys elke zaterdag vanuit Amsterdam Centraal naar Brussel en vervolgens door naar vele bestemmingen in de Franse Alpen. De terugreis met de trein vanuit Frankrijk kan tot en met eind maart. Ski-Thalys brengt u rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice. Vanaf deze treinstations vertrekken bustransfers verzorgd door SnowBuzz naar vele skidorpen in de omgeving.

Boeken gaat eenvoudig en snel: via iDEAL of per creditcard (MasterCard of Visa). U betaalt bijvoorbeeld geen boekingskosten. Met de trein naar Frankrijk was nog nooit zo eenvoudig, maak hier snel gebruik van!

Alle Thalys voordelen op een rij

17 bestemmingen tegen aantrekkelijke prijzen

Dagelijks 6 keer naar Brussel en Parijs

Ideaal voor wintersport: in de winter wekelijks naar de Franse Alpen

Tijdens de reis comfortabel werken of je benen strekken

Ticket online boeken en zelf uit printen

De Thalys is één van de bekendste treinen om snel naar Frankrijk te reizen. Met de nieuwe HSL-Zuid is de reistijd naar het zuiden verder verkort, zo duurt het nog maar 3 uur en 18 minuten om in hartje Parijs te komen.Wil je ene fiets meenemen? Geen probleem in vele gevallen, geef wel van te voren aan dat je een fiets meeneemt.