Bonn

Met de trein naar Bonn Met de ICE International kan je elke dag naar Bonn reizen. In de zomer vertrekt de trein 6 keer vanuit Amsterdam en in de winter rijdt deze 5 keer naar deze plaats. Om in Bonn te komen hoef je maar 1 keer over te stappen op Siegburg/Bonn.

Reis je naar het station Siegburg/Bonn met de hogesnelheidstrein van ICE International dan kan je jouw treintickets gewoon online kopen en thuis uitprinten. Met een DB Bahncard kan je van korting profiteren op het boeken van een treinkaartje naar Bonn. Een enkeltje met de trein naar Bonn is al te boeken vanaf €29,-

Zoek en boek treintickets naar Bonn >>

 

Hotels in Bonn

Verblijf je voor een langere tijd, dan kan je uiteraard een goed hotel boeken in deze prachtige plaats. Via Booking.com heb je keuze uit vele mooie hotels en kan je zelf een keuze maken hoe luxe je wilt verblijven. Ook bekijk je op Booking.com beoordelingen van andere bezoekers van deze hotels, zodat je zeker weet dat je in een goed hotel verblijft.

Autohuren in Bonn

Ga je op zakenreis of wil je je eenvoudig verplaatsen in en rondom Bonn? Huur dan een auto via Sixt en kies een goedkope huurauto op de website. Doordat eAutohuur hier gebruik maakt van de laagste prijsgarantie weet je zeker dat je via hun de meest voordelige huurauto krijgt. Je kunt hier al vanaf €19 per dag een auto huren.