Met trein naar Engeland

Met de trein naar Engeland

Door de kanaaltunnel is Engeland en daarmee Groot-Brittannië bereikbaar per trein. Helaas rijdt de Eurostar hogesnelheidstrein op dit moment nog niet verder dan Londen. Maar van daaruit is het eenvoudig verder reizen. Voor een stedentrip naar Londen hoef je dus niet meer met het vliegtuig. Met de Eurostar ben je in enkele uren in hartje Londen zodat je meteen kan beginnen met genieten en winkelen! Reizen met de trein naar Engeland is vooral erg leuk en lekker snel. Bovendien heb je op de terugreis als je hebt geshopt geen problemen met een extra tas of koffer. Als je een last minute vakantie wilt boeken, is een last minute treinticket ook ideaal. Je kunt online je treinticket naar Engeland boeken en reist de volgende dag al naar Londen of een ander treinstation of.

Groepsreizen Engeland per trein.

De trein is er ook voor groepen. Met de trein naar het Verenigd Koninkrijk gaan met een vrienden groep of met familie is super gezellig. En als je met meer dan 6, 8 of 10 personen treintickets naar Engeland boekt, kan je meestal een groepskorting krijgen.  Goedkope groepsreizen met de trein zijn ontzettend leuk. Op de lange afstandstrajecten is altijd koffie en thee verkrijgbaar terwijl een hapje en een alcoholisch drankje soms ook tot de mogelijkheden behoort. Ook voor jongeren groepsreizen is de trein aantrekkelijk, niemand hoeft de Bob te zijn en iedereen kan ontspannen relaxen. Met de trein naar Engeland, binnen een paar uur ben jij op de favoriete vakantie bestemming!

De gewone treinverbindingen in Engeland zijn goed te noemen, net als in veel andere landen kan je tot in vrijwel elke uithoek van het land met de trein komen. Toch zou een uitgebreider netwerk van snelle treinverbindingen ook in het Verenigd Koninkrijk een welkome aanvulling zijn op het reguliere treinverkeer. Voorlopig blijft het helaas nog bij een tripje naar Londen met de hogesnelheidstrein.

Reserveer je treintickets naar Engeland hier »

Bestemmingen Engeland met de trein:

londen
Londen met de trein