Nice

Nice met de trein Per TGV reis je met een overstap in Brussel van Amsterdam naar Nice. De reis duurt 9 uur en 47 minuten, het is niet zo snel als het vliegtuig, maar wel erg comfortabel. Elke dag gaat er minimaal 1 trein richtig Nice Ville. In en rond Nice kan je heerlijk shoppen, musea bezoeken of van galleries genieten. Daarnaast zijn er veel monumenten, kerken en parken te bezichtigen. Nice ligt midden in de Côte d’Azur die bekend staat om zijn mooie stranden en heldere zee. Ga nu naar Nice met de trein en profiteer van de lage tarieven! Je kunt hier ook vakantiehuisjes met sauna Frankrijk huren.

In en om Nice is erg veel te doen zoals lekker van het strand en de Middellandse Zee genieten. Met vele pittoreske dorpjes aan zee in de omgeving raak je hier ook niet uitgekeken. Laat je verwennen en neem lekker de trein naar Nice om heerlijk bij te komen in zomer en winter!

Koop nu treinkaarten naar Nice >>

Wil je een treinkaartje of ticket reserveren?

Bezoek dan SNCF.com het liefst zo ver mogelijk van te voren en boek een treinticket naar Nice. Ook online geldt: hoe eerder, hoe goedkoper. Het mooie is aan met de trein naar Nice reizen dat je niet vermoeid aankomt van het autorijden en dat je niet hoeft in te checken enzovoort voor het vliegtuig.

Autoverhuur of hotels in Nice

Als je een auto wilt huren op de plaats van bestemming, dan kan dit eenvoudig via Sixt. Hiermee heb je gelijk in Nice een huurauto tot je beschikking.

Wil je ergens overnachten in Nice? Neem dan een kijkje op Hotels.com en boek een hotelovernachting in één van de vele hotels. Hier vind je voordelige hotels, waarmee je vaak tot wel 40% kan besparen op jouw hotelkamer dan andere online aanbieders.

Route informatie:

TGV
Amsterdam Centraal
Brussel Zuid
    – Overstappen
Nice Ville

Check beschikbaarheid >>