Met de trein naar Berlijn

Berlijn met de trein

Met de trein naar Berlijn

Met de trein naar Berlijn gaan heeft vele voordelen. Vanaf Amsterdam naar Berlijn met de trein duurt ongeveer 6 uur en 20 minuten. In Berlijn kom je midden in het centrum aan op het nieuwe station Berlin Hauptbahnhof. Vanaf hier kan je de taxi, metro of ander OV nemen om de stad verder in te gaan. Berlijn is een hippe stad waar ook jongeren zich thuis voelen. En bijna nergens anders in Europa zijn er zo veel veganistische eettentjes en vegetarische restaurants zoals in Berlijn. De trein is ook een ideaal vervoermiddel als je een stedentrip Berlijn wilt boeken. Winkelen in Berlijn is genieten, je kijkt je ogen uit!

Met veel bezienswaardigheden en mogelijkheden om leuk te winkelen is dit een leuke stad om te bezoeken. Dankzij de goede treinverbinding is het een aanrader om op deze manier naar Berlijn te reizen

Boek treintickets naar Berlijn >>

Rolstoelvriendelijke vakantie Berlijn.

Als je een rosltoelvakantie Duitsland wil boeken, is de trein een minder aantrekkelijk vervoermiddel. In principe is de trein geschikt voor een vakantie met rolstoel maar luxe en ideaal is het niet. Voor een rolstoelvakantie Duitsland is het beter om met de auto te reizen en een mindervalide bungalow te huren. Het huren van een aangepaste vakantiewoning in Duitsland is niet zo een groot probleem. Door heel Duitsland heen vind je mindervalide bungalows, aangepaste vakantiewoningen en andere rolstoel vriendelijke accommodaties.  Vind hier een aangepaste vakantiewoning Duitsland.

Autoverhuur of hotels in Berlijn

Via Sixt kan je op verschillende plaatsen in Berlijn een auto huren. Zo kan je gemakkelijker de stad uit om meer van de omgeving te kunnen zien. Ook is het binnen deze stad soms handig om een auto te hebben.

Voor een leuk hotel in Berlijn is het aan te raden om te boeken bij Hotels.com. Het handige aan deze aanbieder is dat ze een grote hoeveelheid hotels in deze stad beschikbaar hebben. Op deze manier vind je enorm veel hotelkamers op prijs gesorteerd, zodat je tegen een aantrekkelijke prijs kan boeken. Soms kan je tot wel 40% besparen, kies dus een mooie lokatie uit en geniet ervan!

Route informatie:

ICE International
Amsterdam Centraal
Amersfoort
Osnabruck
Hannover
Berlijn Hauptbahnhof

Check beschikbaarheid >>