Met de trein naar Londen

Londen met de treinMet de trein naar Londen?  De Eurostar brengt je 7x per dag naar Londen. Voor alle Eurostar tarieven (al vanaf 50 euro) geldt dat de prijs vanaf elk station in Nederland is je hoeft dus geen extra treinkaartje te kopen. Londen met de trein is dus vrij voordelig en vanuit heel Nederland goed te bereiken. Met de trein naar Londen gaan, is comfortabel en snel reizen. De reistijd vanaf Amsterdam naar Londen is rond de 5 uur en 45 minuten. De trein arriveert midden in het centrum van Londen op het station St. Pancras. Met de trein naar Engeland is duidelijk geen hachelijke onderneming, maar een veilig en snel alternatief voor het vliegtuig.

Let wel op dat je voor de Eurostar minimaal een half uur van te voren in moet checken op Brussel Zuid. Vanaf daar rijdt de Eurostar naar Londen met hoge snelheid.

Goedkoop naar Londen met de trein >>

Winkelen in Londen

Londen is een perfecte stad om te winkelen met grote warenhuizen als Harrods en Selfridges. Daarbij zijn er verschillende grote winkelstraten als Oxford street en Regent street. Ben je op zoek naar iets anders, bezoek dan eens Kingsroad op zaterdag. Ook Carnaby Street is een aanrader met verschillende leuke winkeltjes. Londen is een duurzame en bijzonder wereldstad. Het is een echte metropool. Je vindt in Londen ook biologische supermarkten en talloze veganistische restaurants. Winkelen is één van de redenen om met de trein naar Londen te gaan.

Restaurants in Londen

Een restaurant vinden in Londen is geen probleem door het grote aanbod. Met alle soorten keukens die je maar kan bedenken is er altijd een restaurant met aanbod waar je zin in hebt. Of je nu een Indiaas restaurant zoekt of Mexicaans, in Londen vind je alle smaken van de wereld.

Uitgaan in Londen

Londen zit vol met theaters, pubs en clubs. Voor theatervoorstellingen bent je aan het juiste adres in onder andere het National theatre, Her Majesty’s Theatre, Victoria Palace Theatre, Shakespeare’s Globe, Royal Court Theatre en Greenwich Theatre. Een pint drinken is uiteraard geen probleem in Londen, maar let wel op dat de meeste pubs om 23:00 al dichtgaan. Voor veel clubs moet je even in de rij staan, maar dan heb je ook wel wat.

Route informatie Londen:
Eurostar
Amsterdam Centraal
Schiphol
Rotterdam Centraal
Antwerpen Centraal
Brussel Zuid
Lille
Londen

Check beschikbaarheid >>